Inloggen

Journey | to your inner wisdom

Het is het fijn om te weten wat je zielsmissie is op deze aarde. Weten waar je heen gaat en wilt, vergemakkelijkt de reis. Deze informatie ligt opgesloten in je onderbewustzijn of voor andere in je hogere bewustzijn. Wil jij daar contact meemaken? Dan is deze reis speciaal voor jou.
 
Micro dosering Psilocybine: Hoe gaan jij verbinding maken met je zielsmissie? Oude beschavingen gebruiken al millennia lang plantmedicijnen hiervoor en dat is precies wat wij ook gaan doen. Een microdosering Psilocybine is voor iedereen die met zichzelf aan de slag wilt gaan. Of je nou nieuwsgierig bent geworden naar jouw zielsmissie, gewoontes of verslavingen wilt doorbreken, beperkte overtuigingen wilt veranderen of meer harmonie en tevredenheid in je leven wilt brengen, Psilocybine kunnen helpen je inzichten te geven voor transformatie. 
Tijdens het micro doseren neem je een kleine hoeveelheid Psilocybine waarbij je je bewust wordt van bepaalde oorzaken van jouw gemoedstoestand. Je staat meer open voor lange termijn denken, een gezonder leven en het reflecteren hiervan in het hier en nu. Dit magische plant medicijn weerspiegelt jouw relatie met jezelf en de buitenwereld. De microdosis Psilocybine brengt je in verbinding met wat er ten diepste in jou leeft. In veel ervaringen wordt er gesproken over een ‘’flow’’ situatie waarin je in een zone terecht komt waarbij je helemaal in je lijf zakt. Het ego valt weg en het tijdsbesef is minder. In werkelijkheid stimuleert microdosering je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid die precies weet wat nodig is voor jouw unieke pad. Je dromen en ideeën kunnen meer zichtbaar worden.
Naast de Psilocybine, ga je tijdens deze reis ook contact maken met jouw lichaam, door beweging. Je maakt contact door gevoelens, door te delen in een veilige setting. En we openen jouw creativiteit en intuïtie verder door verbonden ademhalingstechnieken. De drie facilitators hebben elk een eigen specialisatie die ze op unieke wijze hebben gecombineerd. Jij krijgt dus het beste van drie werelden om een diepe reis in jezelf te maken. 
We komen tijdens dit bijzondere event samen om te verbinden en het leven te vieren. Krijg je al zin in jouw reis naar je innerlijke wijsheid?

What to expect
Sharing circle, deep dive into your subconscious, breath circle, mantra and dance 

Dieet
Belangrijk om de microdosering op lege maag te nemen wat leidt tot een snellere stofwisseling, opname en intensere effecten. Hoe leger de maag en gezonder je dieet hoe beter het plant medicijn werkt.

Voordelen Micro dosering Psilocybine:
  • Meer energie en aandacht
  • Vergroot levenslust
  • Verbeterde focus
  • Verhoogd spiritueel bewustzijn
  • Creativiteit verhoogd
  • Sterkere focus
Praktische informatie: Vrijdag 1 september | 17.00-22.00 uur

With love,

Araliya, Mano & Manon
 


 
Datum
01-09-2023
17:30-22:00
  • Schrijf je vandaag nog in..
BINNENKORT OP DE AGENDA
Onze deelnemers vertellen