Inloggen
Ecstatic Temple
Ecstatic Temple is voor mensen met interesse in spiritualiteit, energiewerk en intens plezier maken op een natuurlijke manier. Ecstatic Temple organiseert pure belevingsbijeenkomsten om je te verbinden met jezelf en anderen. Ecstatic Temple is een andere manier van uitgaan.
Tijdens een Ecstatic Temple event is de intentie het hoofd met het hart te verbinden en lichaam met gevoel. De levensenergie wakker maken en laten stromen. Alles wat daarbij vrijkomt mag getransformeerd of gewoon ervaren worden.  Door te werken met diverse oefeningen en technieken uit ademwerk, yoga, dans & oude indiase tradities ondersteund door mooie muziek, wordt de bijeenkomst opgebouwd in diverse blokken met als uitkomst een optimale beleving en plezier. Ecstatic Temple kiest voor bijzondere locaties die recht doen aan de schoonheid van haar gasten. 

Registreer je hier voor een gratis Ecstatic Temple account. Jij wordt door de organisatie toegelaten na controle van jouw ingevulde gegevens. Daarna kun je onze event agenda bezoeken en tickets kopen. 
REGISTREREN