Inloggen
Mano Leon
Over mij
Ik heb een pad gelopen waarbij ik vooral ben aangeraakt door de boeddhistische- en tantrische levensfilosofie. Dat betekent dat ik heb ervaren dat voor mij stil zitten en niks doen (mediteren) de meest krachtige beoefening is van alle oefeningen die ik ken. Daarnaast is de tantrische weg een hele fijne aanvulling om via het lichaam het innerlijk landschap binnen te gaan. Ik heb opleidingen genoten van psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (niet afgerond), gestalt(psychologie) opleiding en training, tot Dzogchen Boeddhisme van Jan Geurtz, naar ISTA trainingen (tantra) en de laatste is de TAO training (tantra) van Reinoud Elerveld. Naast al het bovengenoemde heb ik ook een zorgonderneming gebouwd, www.hallux.nl en ben ik alleen nog als adviseur en aandeelhouder betrokken.