Inloggen
Transformatieve coaching
Wil je meer geluk of persoonlijke groei? Maak dan een coachafspraak met mij!
Aan jezelf werken kost energie. De-traumatiseren, coaching ondergaan, je patronen onderzoeken, lichaamswerk doen – voor dat alles heb je energie nodig. Meestal wachten we in onze cultuur met naar een coach of therapeut tegaan tot het slecht met ons gaat, maar dat is eigenlijk geen goed idee! Als het slecht met je gaat, heb je meestal te weinig energie om met bewustwording bezig te zijn. Ik raad je dan ook aan om een coach of therapeut te zoeken als het goed met je gaat: als je leven lekker loopt, als je vitaal en gezond bent en als je geen crisis het hoofd hoeft te bieden. We hebben allemaal trauma en schaduw, en hoe beter het met je gaat, des te meer kans heb je daar constructief mee te leren omgaan en echte groei en verandering te bewerkstelligen. 

Wanneer is transformatieve coaching met mij een goed idee?
Je wilt meer levensenergie, enthousiasme of bewustzijn ervaren in je leven. Jij wilt oude pijn en blokkades loslaten zodat er nog meer ruimte komt voor levensvreugde. Of jij wilt ontdekken of dat onbestendige gevoel voortkomt uit een vorig leven en dit gevoel transformeren. Dan is transformatieve coaching iets voor jou. 
Ik ben transformatiefcoach volgens de school van Bridgeman. Dat houdt in dat ik samen met jou in één tot enkele sessies naar de oorzaak van je vraagstuk ga en deze samen met jou ontwortel en transformeer. Jij werkt, begeleid door mij, op alle lagen van jouw bestaan, dus fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

Transformatieve coaching sluit beter aan bij personen die al enige ervaring hebben in het spirituele veld. Je hebt een ruime blik hoe energie in en door ons heen kan werken en jij hebt een open houding ten aanzien van contact maken met je onderbewustzijn. 

Ik coach zowel mannen, vrouwen als koppels. 

Een eerste sessie duurt twee en half uur en de kosten hiervoor bedragen € 250,- (incl. 21% btw.). Vervolg afspraken duren twee uur en kosten € 199,- (incl. 21% btw). 
Bij koppels duurt een eerste sessie drie uur en de kosten hiervoor bedragen € 363,- (incl. 21% btw.). Vervolg afspraken duren twee en half uur en kosten € 299,- (incl. 21% btw). 

Bij interesse stuur mij een privé mail naar mano@ecstatictemple.nl met je hulpvraag of verlangen. Ik zal mijn werkwijze, safety rules en do's and dont's dan uitvoerig met je delen. Je privacy is vanaf je aanvraag gewaarborgd.