Inloggen
Tao Training
Mano is officieel overdracht partner van Tao trainingen van Reinoud Eleveld. Dus werd het tijd om deze diep spirituele en intens mooie kennis, samen Manon, door te gaan geven aan jou in een jaartraining. 

Ecstatic Temple | Taotraining 

In dit programma train je met een kleine groep een rijk en diep Taoïstisch fundament in je leven. Tijdens twee live trainingsblokken in Amsterdam of Ibiza, drie online bijeenkomsten en met het online lesmateriaal van Tao Training werk je toe naar Parel Bewustzijn.

Why

Tao is diepe oude Chinese energie kennis die jou kan helpen een wijs, vitaal en veilig leven te leiden. Tao is een zeer fijngevoelige kennis en training om jouw manifestatiekracht tot ongekende vormen te laten toenemen. Taoïsten noemen dit “stuwing”. Stuwing houd jou op jouw zielenpad. Door Tao Training neemt jouw verslavingsgevoeligheid sterk af of gaat weg. Jij gaat jouw innerlijke spirituele landschap leren kennen op een manier die je nog niet eerder hebt ervaren. Ook ga je ontdekken waarom je slaap tijd de belangrijkste plek is voor spirituele groei. 

How

Het is een reis van ongeveer negen maanden. Zodat je de tijd hebt om het rijke materiaal tot je te nemen en je kan trainen in verbinding met anderen. We komen twee weekenden bij elkaar in Amsterdam, aangevuld met een serie online avonden. Uitwisselen van ervaringen en vragen doen we natuurlijk tijdens alle contactmomenten en tussendoor ook in een appgroep. Natuurlijk komt de theoretische basis ruim voldoende aan de orde, zodat je begrijpt wat je doet en waarom je het doet. Daarbij is het doen en vervolgens ervaren van de oefeningen minstens zo'n belangrijk onderdeel van het programma. In de meditaties en tijdens en na de Chi Kung oefening. In je droom training of tijdens/na één van de meer statische houdingen (IJzeren Hemd) die we gaan trainen. De vraag is telkens weer: wat kan ik waarnemen? Hoe verder we in de modules komen, hoe meer we naast waarnemen ook aan de slag gaan met sturen van "energie" en met het maken van "symbolen". Allemaal gericht op vitaler, natuurlijker, veiliger en wijzer worden. Ben jij klaar om in jouw Innerlijke Landschap op avontuur te gaan?


What

Tijdens dit programma train je in vier modules het fundament van de taoïstische innerlijke alchemie. Je leert hoe je jouw innerlijke landschap binnen kunt gaan en hoe je er langer kan verblijven en wat je er kunt doen (module 1). Vervolgens leer je de eerste twee (van in totaal drie) vormen van Seksuele Kung Fu (module 2) en je gaat werken aan wat de Taoïsten noemen je True Heart (module 3). Deze drie modules zitten elk al vol met talloze oefeningen waar je nog jaren mee vooruit kunt. En tegelijk zijn ze de voorbereiding op module 4, waar je Parel Bewustzijn gaat creëren in jezelf. Jij gaat namelijk een nieuw en zeer waardevol stuk bewustzijn maken. Dit is de essentie van het eerste jaar. Parelbewustzijn geeft jou een plek in je lichaam waar je veilig bent en de parel heeft wijsheid in zich. Je kunt er altijd naartoe.
Je leert meditatietechnieken om stressvrij door het leven te gaan. De oude Tao masters gingen zelfs stressvrij een gevecht op leven en dood aan, met deze techniek. Via seksuele kung fu, een ander slaapritme en chi kung gaan we jouw vitaliteit enorm verbeteren. Dit is nodig om het spirituele pad te kunnen lopen. Zonder vitaliteit, spirituele beoefeningen doen helpt je eerder achteruit dan vooruit.

Door helende klanken en parelbewustzijn ga jij een veilige plek ontwikkelen in het midden van het midden van het midden van jouw lichaam, te midden van de alsmaar door denderende storm die we “het leven” noemen.

Je leert werken met de drie schatten. Tjing, de vitaliteit, de Chi, het hart en je vermogen je te verbinden en bewustzijn te vergroten en de Sjeng, de verbinding met het oneindige, de bron zelf ga je versterken.

Voor alle trainings data, locaties en prijzen, ga naar de agenda bovenin het menu.