Inloggen

Privé sessie Tantra | Amsterdam & Ibiza

Verlang je naar meer intimiteit in jullie relatie en wil je iets ervaren wat Tantra daarvoor kan betekenen? Of ben je nieuwsgierig naar Tantra en wil je graag eerst in privé setting proeven van onze werkwijze en sfeer?
In een duo sessie ontdek je hoe je meer waarheid en diepte kunt ervaren in jullie contact, terwijl je meer ontspant in jullie samenzijn. Wij leiden jullie door verschillende tantrische oefeningen. Deze oefeningen hebben de potentie om je te helpen om intiemer te worden met jezelf en met je geliefde. Je kan ze thuis eenvoudig herhalen en onderdeel laten worden van jullie dagelijks leven.
Als jullie al een Ecstatic Temple avond bij ons hebben meegemaakt, kun je deze sessie ook gebruiken om onder begeleiding een tantrische techniek of ritueel verder te verdiepen of om te oefenen met aandacht volle aanraking. Wij leveren maatwerk en passen het programma aan op jullie vraag en ervaring.

Praktische informatie
Het programma duurt vier uur. Er is veel ruimte in het programma om al je vragen te stellen en ervaringen te delen. De sessie vindt plaats bij ons thuis in Amsterdam op de 8e verdieping met uitzicht op het IJ. Je gaat niet uit de kleren tijdens deze sessie als je dat niet wilt of nodig is. Dit wordt zorgvuldig afgestemd.

Voor wie?
Deze duo sessie is voor (gelegenheid)koppels of individuen die nieuwsgierig zijn naar tantra of die hun tantrische beoefening onder persoonlijke begeleiding verder willen verdiepen. Ervaring met tantra of een ander spiritueel pad is niet nodig. Het is vooral belangrijk dat je interesse hebt in jouw eigen interne processen en die van je partner.
Locatie: Amsterdam

Deze duo sessie wordt gegeven door Mano & Manon samen en gaat op afspraak. De datum 31-12-2024 wordt genoemd zodat het in deze agenda kan verschijnen. 

Vergoeding: € 555,- per koppel, duur 4 uur.  € 425,- voor één persoon, duur 3 uur. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Vragen? Stuur ons een mail naar info@ecstatictemple.nl
Datum
31-12-2024
3 tot 4 uur durende sessie op afspraak
  • Schrijf je vandaag nog in..
BINNENKORT OP DE AGENDA
Onze deelnemers vertellen