Inloggen

Goddess Awakening | 3-luik tantra voor vrouwen

Wat is tantra..
Tantra wat is dat precies? Tantra is een mystieke traditie van meer dan 5000 jaar oud die zijn wortels heeft in het oude India. ‘Tan’ betekent ‘expansie’ en ‘tra’ betekent ‘bevrijding’ in het Sanskriet.
Tantra gaat over liefde, bewustzijn en verbinding. Tantra gaat over heelheid en is alles omvattend. Liefde, vrijheid, blijheid, speelsheid, passie, sensualiteit maar ook verdriet, afwijzing, oordelen en angst, alles mag er zijn. Alles is welkom.
Tantra bied je de gelegenheid om je bewuster te worden van wie je bent. Jezelf te accepteren en alle aspecten van jezelf te omarmen en te integreren.
Tantra gaat over verbinding, met jezelf, met jouw lichaam, met de ander en zijn/haar lichaam. Tantra gaat over de ander eren als een deel van jezelf. Ik eer jou als een deel van mijzelf!
Herken jij de goddelijke kracht in de ander? Ken jij de goddelijke kracht in jou?
Tantra gaat over het stromen van levensenergie. En…. seksualiteit hoort daar ook bij, want seks is tenslotte onze oorsprong!
 
Wat kun je verwachten..
VERBINDING: DAG 1
Op de eerste dag zullen we het thema verbinding onderzoeken. Het uit je hoofd gaan en in je (energie)lichaam zakken, daar heb je vast wel eens van gehoord. Dit gaan we ook ervaren. We gaan contact maken met je gevoelens,  verbinden met jezelf, met je lichaam en met elkaar. Dat doen we door middel van een aantal mooie tantrische oefeningen. We zullen een veilige setting creëren waarin we ons in vertrouwen kunnen openstellen.
Chakra’s (extra aandacht voor): wortel, hart, en kruinchakra
 
OVERGAVE: DAG 2
Op de tweede dag zullen we in overgave gaan. Eventuele blokkades die (nog) in de weg staan om volledig vrij te leven en je vrij te voelen, zullen we loslaten. We maken de weg vrij om  jezelf weer volledig te voelen en te ervaren.
Chakra’s (extra aandacht voor): solar plexus, hart, keelchakra
 
INTIMITEIT: DAG 3
De derde en laatste dag staat in het teken van intimiteit.
Hoe is het met jouw intimiteit gesteld, hoe sta jij in verbinding met jouw seksualiteit, kun je verbinding maken met jouw womb, jouw yoni,jouw sexuele energie? Wat betekent seksualiteit voor jou? We gaan op zoek naar waar jij blij van wordt, waar ga jij van aan?
Chakra’s (extra aandacht voor): wortel, sacraal, hart en keelchakra
 
JE ZULT IN DIT 3-LUIK LEREN:
je open te stellen voor jezelf en voor de ander
eerbied te hebben voor je lichaam, jouw lichaam is jouw tempel
meer zelfliefde te ervaren
op een diepere laag te verbinden met jezelf, jouw (energetische) lichaam, jouw gevoelens 
op een diepere laag verbinden met de ander
ademmethoden te gebruiken om je hart te openen, om los te laten en om (levens)energie op te wekken, kundalini energie op te wekken
je eigen grenzen aan te geven en de grenzen te respecteren van de ander
om verschillende soorten aanrakingen te ervaren
te spelen met energie
delen in jezelf te leren transformeren naar meer zachtheid
jezelf meer over te geven aan het hier en nu en wat er nu op dit moment in jou leeft
je maakt de Godin in jou wakker!

Wie zijn wij..
Wanneer wij, Manon & Esther, onze energieën bundelen ontstaat er een zacht en krachtig liefdesveld waarin we veilig zijn om expressie te geven aan onze innerlijke Goddesses.

Esther
Woorden en energie waar ik van hou, zachtheid, onvoorwaardelijke liefde, kalmte, sensualiteit, speelsheid, ondeugend zijn, passie, kracht, transformatie, healing, vrouwelijkheid, goddess en tantra (uiteraard). Ik ondersteun je graag met zachte kracht en een vleugje ondeugendheid ;).
Goddess Awakening

Manon
Ik volg al wat jaren het pad van tantra. Vorig jaar kwam daar een mooie vrouwenopleiding bij.
Tijdens deze training gingen we op ontdekkingstocht naar het (her)vinden van onze vrouwelijke kracht. Door jezelf helemaal te omarmen en lief te hebben. Door jezelf steeds meer te openen kom je tot bloei. 
Ik ondersteun je graag met mijn kracht in zachtheid en kwetsbaarheid.

Samen.. 
We zorgen voor een veilige bedding met een intieme groep van maximaal 10 vrouwen. In dit 3-luik worden alle kleren aangehouden, so don’t worry. Elke workshop zullen we starten met een sharing zodat we elkaar ondersteunen in ieders proces. Voordat de training begint starten we ook een whatsapp groep op zodat we ook daar met elkaar kunnen delen. 
Gedurende de training gaan we het proces van transformatie aan op alle verschillende lagen, Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.  We werken met verschillende emotional release technieken, ademwerk, tantrische oefeningen en meer...om jou te helpen meer in verbinding te komen met jouw authentieke ik.
We zetten de intentie dat jullie aan het einde van het 3-luik met een vrijer gevoel, meer zachtheid en in beter contact met jouw “inner Goddess” naar huis gaan. Vanuit de tantra is er geen doel maar alleen acceptatie van wat is. Om hier verder in te verdiepen, kun je aan de slag met de oefeningen die je mee naar huis krijgt.
 
Wordt jouw innerlijke Goddess hier wakker van?  Reserveer dan jouw plekje.
 
Wanneer..
Zondag 5 maart 2023 13:00 – 17:30 uur
Zondag 19 maart 2023 13:00 – 17:30 uur
Zondag 16 april 2023 13:00 - 17:30 uur
 
Locatie..
Hof van Barlo, Groenekan (Utrecht)
Lekker centraal in het land.
Gratis parkeren voor de deur. 
 
Investering in jezelf..
In december en januari geldt de "early" prijs van €355,-
Daarna de "divine timing" prijs van €395,-
Wil je in 3 termijnen betalen, dan betaal je in januari, februari en maart €135,-
Datum
04-01-2022
  • Schrijf je vandaag nog in..
BINNENKORT OP DE AGENDA
Onze deelnemers vertellen