Inloggen

Goddess one day retreat

Hey jij sensuele Goddess, kom eens tevoorschijn. We weten dat je er bent! 
Ga je mee op tantra avontuur? In een veilige omgeving tantra ontdekken. Een unieke beleving met alleen maar vrouwen. Waarin we samen op ontdekkingstocht gaan in het veld van tantra en je (seksuele)levensenergie gaan laten stromen. 

Een hele dag samen zijn met een groep prachtige goddesses, waarbij we ons verbinden met onze intimiteit en sensualiteit..Waarin we spelen met beweging, aanraking, adem en het laten stromen van je (seksuele)levensenergie. Met jezelf en met elkaar. 

Wat kun je verwachten..
We gaan genieten van het samenzijn, met gelijkgestemden, in zachtheid, met speelsheid, in liefde, in verbinding en met sensualiteit..

We hebben een (clothes on) programma vol prachtige tantra oefeningen die je helpen meer in je lijf te  zakken en je sensuele goddess weer te laten stralen.

Ben jij er klaar voor om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf, met jouw lichaam en dit te delen met een prachtige groep Goddesses..ga dan met ons mee op one-day retreat bij het prachtige retraite centrum "Het Ware Noorden". 

Vind je het spannend en wil je eerst even kennismaken of heb je vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend een call met ons inplannen. Stuur een mailtje naar manon@ecstatictemple.nl
Lees meer
 
Datum
02-07-2023
10.00-17.00
  • Schrijf je vandaag nog in..
BINNENKORT OP DE AGENDA
Onze deelnemers vertellen