Inloggen

Magical Goddess Retreat | Ibiza

Hey jij, mooie vrouw!

Stel je dit eens voor… Een prachtige villa op het heerlijke, magische eiland Ibiza. En een kleine groep vrouwen, waarmee jij een kleine week helemaal tot ontspanning komt en een ontdekkingsreis gaat maken in jezelf.

“Een ontdekkingsreis in mezelf…?”  We horen je denken..

Met een ontdekkingsreis in jezelf bedoelen we: je gaat eens even niet bezig zijn met je werk, familie, vrienden, andere relaties, taken die je ‘moet’ uitvoeren, verjaardagen waar je naar toe ‘moet’ en dingen waarover je je zorgen maakt.

Dit retreat, deze reis, staat helemaal in het teken van JOU. Je gaat ontdekken wat er in jou leeft, wat jouw verlangens zijn, waar jij nou eigenlijk echt behoefte aan hebt. Even helemaal weg uit de hectiek van het dagelijks leven. 

Tijdens deze mooie reis zul je jezelf bevrijden van blokkades die je (onbewust) hebt. Daardoor ontdek je waar je nou echt naar verlangt. Je wordt op verschillende vlakken bewuster.

Bijvoorbeeld van gevoelens en sensaties in jouw lichaam en wat deze betekenen. Ook zorgen we ervoor dat jouw levensenergie weer helemaal vrij kan stromen. 

De setting zal je een veilig gevoel geven, waar we zullen spelen met beweging en aanraking op een sensuele manier. We gaan gehoor geven aan onze verlangens en leren hoe we deze via communicatie kunnen uiten. We experimenteren met geven en (leren) ontvangen, verzachten in aanraking en verbinding. Je zult het belang van je ademhaling ontdekken en we passen tantrische oefeningen toe, waardoor je in contact komt met jouw energie. Op deze manier ontdek je op speelse wijze welke ‘treasures’ er nog in jou verborgen liggen! 

Wat is tantra?
Tantra is een mystieke traditie van meer dan 5000 jaar oud die zijn wortels heeft in het oude India. ‘Tan’ betekent ‘expansie’ en ‘tra’ betekent ‘bevrijding’ in het Sanskriet.
Tantra gaat over liefde, bewustzijn en verbinding. Tantra gaat over heelheid en is allesomvattend. Liefde, vrijheid, blijheid, speelsheid, passie, sensualiteit maar ook verdriet, afwijzing, oordelen en angst, alles mag er zijn. Alles is welkom.
Tantra biedt je de gelegenheid om je bewuster te worden van wie je bent. Jezelf te accepteren en alle aspecten van jezelf te omarmen en te integreren. Tantra gaat over verbinding, met jezelf, met jouw lichaam, met de ander en zijn/haar lichaam. Het gaat over het eren van jouw lichaam maar ook dat van een ander.
Herken jij de goddelijke kracht in de ander? Ken jij de goddelijke kracht in jou?
Tantra gaat over het stromen van levensenergie. Waar seksualiteit ook bij hoort, want seks is tenslotte onze oorsprong!

De volgende thema’s zullen aan bod komen:
❥ Tantra & VERBINDING
❥ Tantra & OVERGAVE
❥ Tantra & INTIMITEIT
❥ Tantra & SEXUALITEIT 

Wat kun je nog meer verwachten?
We gaan genieten in een intieme, veilige setting. Een setting zonder oordeel. Waar alles van jou er mag zijn. Genieten van het samenzijn met een mooie groep, in zachtheid, liefde, in verbinding en met sensualiteit/seksualiteit, met speelsheid en intimiteit.

We hebben een programma vol prachtige tantra- en TAO-oefeningen die je helpen meer in je lijf te zakken. Wat betekent: niet meer in dat hoofd, niet meer nadenken! Maar voelen, vanuit je lijf. Voelen dat jij een Goddess bent. En deze Goddess energie weer te laten stralen. 

Natuurlijk is er ook vrije tijd om het eiland te ontdekken.

We kijken er ontzettend naar uit om met jullie te verbinden en een prachtige tantrische reis aan te gaan. We gaan samen de magie van onze innerlijke Goddesses ervaren en bekrachtigen! ✨

Voel je een sparkle en een JA, meld je dan aan. Vind je het misschien spannend en wil je eerst even kennismaken of heb je vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend een call met ons inplannen. Stuur een mailtje naar manon@ecstatictemple.nl of tantra@es-energy.nl

Wil jij..
❥ meer in contact komen met je innerlijke Goddess en jouw sensualiteit?
❥ je veilig voelen in een groep alleen met vrouwen?
❥ leren meer te luisteren naar je hart in plaats van je hoofd?
❥ je vrij voelen in je lijf?
❥ bewegen, aanraken, ademen en spelen met energie?
❥ op een diepere laag verbinden met jezelf, jouw (energetische) lichaam, jouw gevoelens?
❥ contact maken met andere Goddesses?
❥ ontdekken wat tantra voor jou kan betekenen?

Wanneer..
Woensdag 27 maart t/m maandag 1 april 2024

Locatie..
In een prachtige villa op het magische eiland Ibiza!

Een prachtige investering in jezelf.

Magical Goddess Retreat Ibiza
Goddess ticket                         € 1399,- incl. BTW
Early Goddess ticket               € 1199,- incl. BTW

Prijzen zijn inclusief:
❥ 5 nachten in een gedeelde 2 persoons slaapkamer
❥ 5 nachten in een 1 persoons slaapkamer € 200,- extra op de ticket prijs
❥ ontbijt, lunch en diner verzorgd door een vegetarische kok
❥ water en thee
❥ Luxe villa met zwembad in het noorden van Ibiza in de buurt van San Juan

Prijzen exclusief:
❥ Vluchten
❥ Transport van en naar de Airport
❥ Het is aan te bevelen een auto te huren
❥ bij te boeken massage

ME tantra - Manon & Esther tantra voor vrouwen

Wie zijn wij..

Wanneer wij, Manon & Esther, onze energieën bundelen ontstaat er een zacht en krachtig liefdesveld waarin we veilig zijn om expressie te geven aan onze innerlijke Goddesses.

Esther
Transformatiewerk en tantra hebben mij ontzettend veel gebracht. Ik ben andere keuzes gaan maken in het leven, waardoor ik mij vrijer en blijer ben gaan voelen. Hierdoor is mijn levensenergie weer gaan stromen en voel ik mijzelf krachtig en vol passie. 

Nu haal ik ontzettend veel voldoening uit het doorgeven van mijn opgedane kennis en ervaring, zodat jij ook alles uit je leven kunt halen. En daarmee ook weer anderen kunt inspireren. 

Zodat we samen de Hemel op Aarde creëren.

Woorden en energie waar ik van hou, zachtheid, onvoorwaardelijke liefde, kalmte, sensualiteit, speelsheid, ondeugend zijn, passie, kracht, transformatie, healing, vrouwelijkheid, goddess en tantra (uiteraard)

Ik ondersteun je graag met zachte kracht en een vleugje ondeugendheid ;)

🤍 Esther

Manon
Tao, tantra, trauma release ademwerk en het werken met vrouwen is voor mij heel helend geweest op mijn pad naar meer bewustzijn.De laatste 2 jaar volgde ik een aantal vrouwentrainingen en tijdens deze trainingen gingen we op ontdekkingstocht naar het (her)vinden van onze vrouwelijke kracht.

Door jezelf helemaal te omarmen en lief te hebben.
Er is iets ongelofelijks moois en krachtig aan het samenzijn met alleen vrouwen. Het vrij uit kunnen praten over jouw verlangens, onzekerheden en schaamte zonder je zorgen te maken dat je beoordeeld wordt. Het verkennen van deze verlangens, onzekerheden en schaamte mag juist omarmd worden zodat je helemaal in jouw vrouw zijn kunt stappen.

Wanneer eenieder zijn eigen unieke geschenk inbrengt ontstaat er magie!

🤍 Manon
Datum
27-03-2024
12.00 uur
  • Schrijf je vandaag nog in..
BINNENKORT OP DE AGENDA
Onze deelnemers vertellen