Inloggen

Master your sexuality, Master your life

MEN ONLY WORKSHOP
Mannen,
De dynamiek tussen mannen en vrouwen is een van de drijvende krachten in het leven. Het aantrekken en het afstoten. Het spel van verleiding. Actie ondernemen of juist even afwachten. De balans zoeken tussen kwetsbaar en krachtig zijn. Hoe fijn is het als er een mooie uitwisseling ontstaat tussen twee mensen. 

Toch kan het ook gepaard gaan met veel onzekerheid, angst of frustratie. Doordat je te heftig bent in je verlangen, niet emotioneel genoeg of juist te emotioneel bent. Of vrouwen ervaren je als onveilig, zonder dat je dit zelf in de gaten hebt. 
Hoe komt dit en belangrijker, wat kan jij eraan doen. 
Als facilitators van Tempel avonden*, hebben Mano & Sjoerd al veel mogen aanschouwen hoe mannen en vrouwen zich bewegen in elkaars nabijheid. Geen van beide heeft meegemaakt dat een man naar hen toe kwam met een klacht dat er te veel behoeftigheid was onder de vrouwen. Andersom helaas wel. 
Deze dag willen zij je bewust laten worden wat seksuele energie met je doet, hoe je deze kunt beheren en inzetten voor jouw levensgeluk. Wat staat er nog tussen jou en je droomleven in.
Mannen mogen leren om hun seksuele energie te beheren, zonder deze te onderdrukken. Onderdrukking maakt deze krachtige energie namelijk alleen maar gevaarlijker. Te veel voorbeelden zijn te vinden om ons heen. 
Waar verlang jij naar? Krijg jij jouw verlangens gevuld? Wat zit er nog in de weg om die verlangens te gaan beleven? 
Laten we er niet omheen draaien, wij mannen zijn met een achterstand ten opzichte van vrouwen opgevoed. De meeste van ons hebben nog altijd geleerd niet te mogen huilen, niet te mogen voelen. Mede hierdoor zijn we ons gevoelsbewustzijn minder goed gaan ontwikkelen. Terwijl in het voelen leeft de ervaring. Daar kun jij nu je dit weet wel wat aan gaan doen. Namelijk naar binnen met je aandacht. We zullen onze eigen behoeftigheid eerst moeten kunnen erkennen, dragen en vullen. Om daarna als gevulde man weer het contact aan te gaan. Dit geeft hele andere resultaten. Wil jij die verantwoording pakken en een aantrekkelijke man worden voor jezelf en anderen? Schrijf je dan in voor de workshop “Master your sexuality, master your life”
Een dag voor mannen die
  • De seksualiteit van het leven vol willen ervaren
  • Klaar zijn met zichzelf verdoven met porno
  • Zich comfortabel willen voelen in het contact met vrouwen
  • Nog nooit hebben stil gestaan bij de essentie van hun eigen seksualiteit
Op deze dag maken we gebruik van onze kennis en ervaring in Tantra, Seksuele Kung Fu (Taosime) en mannenwerk.
Wat je kunt verwachten is een diepgaand groepsproces, met oa.
  •  Sharings
  • Inquiry
  • Ademwerk
  • Lichaamswerk 
  • en  Seksuele Kungfu (uit de mystieke school van de Tao)

Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie een dag mee te nemen.
De dag is inclusief lunch, water en thee. 
*Tempels zijn seks-positieve ruimtes waar wordt gewerkt met Eros (seksuele energie) voor bewustzijnsgroei en bevrijding. 


Krachtige groet
Mano & Sjoerd
 
Datum
06-01-2022
  • Schrijf je vandaag nog in..
BINNENKORT OP DE AGENDA
Onze deelnemers vertellen