Inloggen

Temple | of Societé - X

Conscious sexuality night

Puur genieten van wat jouw lichaam werkelijk verlangt. 
Ecstatic Temple organiseert speciaal voor de clubleden van Societé - X op vrijdag 29 september een tantra temple avond, waarin je leert én ervaart hoe je jouw seksuele levensenergie wakker maakt en weer of anders laat stromen. Deze tempel avond is voor maximaal 17 (gelegenheid)koppels op een unieke locatie in Amsterdam met uitzicht vanaf de 8e verdieping op het IJ. 
Een avond met diverse oefeningen en technieken uit oude- en nieuwe tantrische tradities, met als uitkomst een optimale beleving van erotisch en seksueel plezier zo ver als jullie zelf willen. Alles met zijn twee beleven kan of samen met dat andere leuke stel. Wel alles zonder gebruik van alcohol en drugs en toch die diepe seksuele energie ervaren. Wil je intens plezier maken op een natuurlijke manier? Dan is deze tantra avond een pure belevingsbijeenkomst om je te verbinden met jezelf en anderen, zeker iets voor jou. 
Over Mano & Manon 
Zij waren jarenlang zelf bezoekers van erotische feesten. Tot ze een andere weg ingingen en het pad van Tantra ontdekte. Het is hun missie om deze kennis door te geven aan anderen. Elke maand hosten zij een tempel avond. Maar deze is uniek en speciaal voor jullie ontworpen. 
Couple ticket *exclusief voor 17 Société-X leden*
For tickets go to their website: https://societe-x.nl/

Theme: Temple of Societé - X, a conscious sexuality night
For whom: (Occasional) Couples
Dress code: Sexy for in the temple. Ladies - lingerie and/or kimono . Gentlemen - men's underwear / short / shirt and/or kimono
Walk-in: 6.30 pm
Start: 6.45 pm
Closing: Around 00:30 we will start with the closing ceremony 
Tickets you can buy at Societé - X
Prices includes snacks and 0.0 drinks
Language: Is in Dutch, unless somebody speaks English
If you have any questions, please send us an email to info@ecstatictemple.nl
Datum
14-02-2022
  • Schrijf je vandaag nog in..
BINNENKORT OP DE AGENDA
Onze deelnemers vertellen