Inloggen
Magical Goddess Retreat Ibiza
Hey jij sensuele Goddess, 

Stel je eens voor… een prachtige villa op het heerlijke en magische eiland Ibiza… een intieme groep Goddesses, waarmee jij een kleine week op ontdekkingsreis gaat in het veld van tantra en vooral in jezelf.

Je gaat jezelf verder ontdekken en bevrijden van ballast en ongemakken zodat je dieper kunt duiken in wat er in jou leeft, in wat jouw verlangens zijn. Je gaat expanderen, je (lichaams)bewustzijn vergroten en je levensenergie laten stromen. Ontdek op speelse wijze welke ‘treasures’ er nog in jou verborgen liggen! 

We gaan spelen met beweging, met aanraking, met sensualiteit, met communicatie en het uiten van onze verlangens. We experimenteren met geven en ontvangen, verzachten in aanraking en verbinding, zakken in overgave, ontdekken het belang van tantra en adem, we gaan aan de slag met de energiecentra, chakra's en het laten stromen van je (seksuele)levensenergie.

De volgende thema’s zullen aan bod komen
❥ Tantra & VERBINDING
❥ Tantra & OVERGAVE
❥ Tantra & INTIMITEIT
❥ Tantra & SEXUALITEIT 

Wat kun je nog meer verwachten?
We gaan genieten in een intieme veilige setting. van het samenzijn in zachtheid, met speelsheid, in liefde, in verbinding en met sensualiteit/seksualiteit en intimiteit.

We hebben een programma vol prachtige tantra & TAO oefeningen die je helpen meer in je lijf te zakken en je sensuele Goddess weer te laten stralen. Natuurlijk is er ook vrije tijd om het eiland te ontdekken.
We kijken er ontzettend naar uit om met jullie te verbinden en een prachtige tantrische reis aan te gaan. We gaan samen de magie van onze innerlijke Goddesses ervaren en bekrachtigen! ✨

Voel je een sparkle en een JA, meld je dan direct aan. Vind je het spannend en wil je eerst even kennismaken of heb je vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend een call met ons inplannen. Stuur een mailtje naar manon@ecstatictemple.nl of tantra@es-energy.nl

Wil jij..
❥ meer in contact komen met je innerlijke Goddess en jouw sensualiteit?
❥ je veilig voelen in een groep alleen met vrouwen?
❥ leren meer te luisteren naar je hart i.p.v. je hoofd?
❥ je vrij voelen in je lijf?
❥ bewegen, aanraken, ademen en spelen met energie?
❥ op een diepere laag verbinden met jezelf, jouw (energetische) lichaam, jouw gevoelens?
❥ contact maken met andere Goddesses?
❥ ontdekken wat tantra voor jou kan betekenen?

Wanneer..
Woensdag 27 maart t/m maandag 1 april 2024

Locatie..
In een prachtige villa op het magische eiland Ibiza!

Investering in jezelf..
Magical Goddess Retreat Ibiza exclusief btw inclusief btw
Goddess ticket                          € 1404,15     € 1699,-
Early Goddess ticket                 € 1238,85.    € 1499,-

Tickets check agenda

Prijzen inclusief:
❥ 5 nachten in een gedeelde 2 persoons slaapkamer 
❥ ontbijt, lunch en diner verzorgd door een vegetarische kok
❥ water en thee
❥ Luxe villa met zwembad in het noorden van Ibiza in de buurt van San Juan

Prijzen exclusief:
❥ Vluchten
❥ Transport van en naar de Airport
❥ Het is aan te bevelen een auto te huren
❥ bij te boeken massage

Wat is tantra..
Tantra wat is dat precies? Tantra is een mystieke traditie van meer dan 5000 jaar oud die zijn wortels heeft in het oude India. ‘Tan’ betekent ‘expansie’ en ‘tra’ betekent ‘bevrijding’ in het Sanskriet.
Tantra gaat over liefde, bewustzijn en verbinding. Tantra gaat over heelheid en is alles omvattend. Liefde, vrijheid, blijheid, speelsheid, passie, sensualiteit maar ook verdriet, afwijzing, oordelen en angst, alles mag er zijn. Alles is welkom.
Tantra bied je de gelegenheid om je bewuster te worden van wie je bent. Jezelf te accepteren en alle aspecten van jezelf te omarmen en te integreren.
Tantra gaat over verbinding, met jezelf, met jouw lichaam, met de ander en zijn/haar lichaam. Tantra gaat over de ander eren als een deel van jezelf. Ik eer jou als een deel van mijzelf!
Herken jij de goddelijke kracht in de ander? Ken jij de goddelijke kracht in jou?
Tantra gaat over het stromen van levensenergie. En…. seksualiteit hoort daar ook bij, want seks is tenslotte onze oorsprong!

Wat verwachten we van jou..
Natuurlijk begeleiden wij je in je proces en zorgen we voor een veilige bedding dat alles er mag zijn. Maar we nodigen je uit om zelf op het volgende te letten. En daar ook 'ownership' over te nemen.

Dat je je eigen grenzen bewaakt en/of leert te bewaken en de grenzen van een ander respecteert. 
Dat je de intentie hebt je open te stellen voor jezelf en voor verbinding met de ander. 
Dat je bereid bent te zijn met alles wat je tegenkomt. En hier zelf verantwoordelijkheid voor neemt. 
Dat je jezelf kunt dragen en uitreiken wanneer je ondersteuning nodig hebt. 

ME tantra - Manon & Esther tantra voor vrouwen

Wie zijn wij..
Wanneer wij, Manon & Esther, onze energieën bundelen ontstaat er een zacht en krachtig liefdesveld waarin we veilig zijn om expressie te geven aan onze innerlijke Goddesses.

Esther
Transformatiewerk en tantra hebben mij ontzettend veel gebracht. Ik ben andere keuzes gaan maken in het leven, waardoor ik mij vrijer en blijer ben gaan voelen. Hierdoor is mijn levensenergie weer gaan stromen en voel ik mijzelf krachtig en vol passie. 
Nu haal ik ontzettend veel voldoening uit het doorgeven van mijn opgedane kennis en ervaring, zodat jij ook alles uit je leven kunt halen. En daarmee ook weer anderen kunt inspireren. 
Zodat we samen de Hemel op Aarde creëren.
Woorden en energie waar ik van hou, zachtheid, onvoorwaardelijke liefde, kalmte, sensualiteit, speelsheid, ondeugend zijn, passie, kracht, transformatie, healing, vrouwelijkheid, goddess en tantra (uiteraard)
Ik ondersteun je graag met zachte kracht en een vleugje ondeugendheid ;)
🤍 Esther

Manon
Tao, tantra, trauma release ademwerk en het werken met vrouwen is voor mij heel helend geweest op mijn pad naar meer bewustzijn.De laatste 2 jaar volgde ik een aantal vrouwentrainingen en tijdens deze trainingen gingen we op ontdekkingstocht naar het (her)vinden van onze vrouwelijke kracht. Door jezelf helemaal te omarmen en lief te hebben.
Er is iets ongelofelijks moois en krachtig aan het samenzijn met alleen vrouwen. Het vrij uit kunnen praten over jouw verlangens, onzekerheden en schaamte zonder je zorgen te maken dat je beoordeeld wordt. Het verkennen van deze verlangens, onzekerheden en schaamte mag juist omarmd worden zodat je helemaal in jouw vrouw zijn kunt stappen.
Wanneer eenieder zijn eigen unieke geschenk inbrengt ontstaat er magie!
🤍 Manon